Gracias. Dagboek uit Latijns-Amerika. - Nouwen, Henri J.M..; Stelling, Margreet (Tielt Lannoo, 1986)
Eye-witness report on liberation theology in Latin America.
Keywords: 241.1*31 -- Politieke theologie. Bevrijdingstheologie. Ethiek van de revolutie