Lichtjes, slingers & verhalen praktijkboek voor vieringen in de basisschool. - Nijenhuis, Marita; Sikkel, Nan; Jagtenberg, Yvonne (Hilversum NZV, 2004)
Dit boek biedt tientallen concreet uitgewerkt, originele vieringen voor in de klas, voor de hele school of voor andere groepen kinderen. Van Allerheiligen tot Sinterklaas, van Hemelvaart tot een verjaardag en van Suikerfeest tot Valentijnsdag. Zijn opgenomen: Christelijke vieringen, feesten van andere wereldgodsdiensten, algemene vieringen zoals bevrijdingsdag en dierendag, en individuele vieringen zoals bruiloften en geboortefeesten. (Bron: covertekst)