Kan ik Je even spreken? bijbels gebedenboek voor vrienden van Jezus. - Roosen, Erwin; Claes, Stijn 1971- (Averbode Altiora, 2005)
In een kindvriendelijke taal probeert de auteur het evangelie - als woord van vriendschap van Jezus - dichter bij het leven van kinderen en jongeren te brengen.