Bij ons in de buurt verhalen uit het dagelijkse leven van kinderen. - Rabijns, Bob; Westerduin, Anne; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2003)
Mien en Ben, hun vriendjes van de klas, opa, mama… Allemaal mensen die het leven delen van elke dag: thuis, in de klas, in het dorp. Het lijken heel gewone verhalen. Maar schijn bedriegt, want tussen die mensen speelt zich heel wat af. En in elk van hen gaat er heel wat om. In dit boek vind je op elkaar volgende verhalen uit het dagelijkse leven van kinderen. Maar elk verhaal kan ook apart gelezen worden. Je kunt er telkens een duidelijke, christelijke boodschap in ontdekken.
Het is een boeiend lees- en vertelboek waarin je ook iets leert over het samenleven met anderen.
LO