Stilzitten als een kikker Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders. - Snel, Eline (Utrecht Uitgeverij Ten Have, 2012)
Kinderen hebben het vaak te druk, net als volwassenen. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aan-knop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Dit boek met cd staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Veel Nederlandse kinderen - en hun ouders - hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust, leren hun piekergedachten te beheersen en om te gaan met nare gevoelens. Algauw blijken ze zelf naar het boekje of de cd te grijpen om tot rust te komen.