Kernenergie : nee bedankt, ja graag? - De Meester, Paul.; Winnepenninckx, Jef (Leuven Davidsfonds, 1985)
Rondom kernenergie schijnt een waas van geheimzinnigheid te hangen. P. de Meester licht in de eerste plaats een sluier op, die blijkbaar begrippen onthult als isotoop, radioactiviteit, halveringstijd, enz. De auteur spreekt over mogelijke toepassingen, ook over ontegensprekelijke nadelen. (Bron: covertekst)
Keywords: Nuclear energy; Nuclear industry; 621.039 -- Applied nuclear science. Atomic energy and atomic industry. Nuclear engineering in general