Het recht om waardig te sterven. - Kessler, David; Franken, Vivian (Deventer Ankh-Hermes, 1998)
Beschouwing over de lichamelijke en emotionele aspecten van het sterven en de rechten en behoeften van stervenden.
11. Het lijk