Van jou mogen houden. - Van Wambeke, Toon; de Lossy, Ghislain David; Eigentijdse jeugd; De Graankorrel, Groot-Bijgaarden (Tielt Lannoo, 1997)
Het boek Van jou mogen houden, beschrijft indringend de manieren waarop jongeren relaties verkennen en beleven : van vriendschap en verliefdheid, over groeien in erotiek en tederheid, naar de keuze voor een vaste relatie met toekomst. Zonder reserves praten en schrijven jongeren over hun relatiedromen, spanningen, idealen en ervaringen. (boekcover)
Keywords: 253:37 -- Pastoraal voor jeugd en opvoeding