De geest rust nooit gelovigen in beweging. - Wuyts, Ben. (Antwerpen Patmos, 1997)
God is voor velen één groot vraagteken. Wie heeft er vandaag nog een boodschap aan het evangelie? Jezus Christus, ooit van gehoord? Heeft de Katholieke Kerk in Vlaanderen een toekomst? Voor heel wat jongeren blijkbaar niet. Voor veel volwassenen niet meer Of (soms) toch wel? Welke zin heeft en geeft geloven in een diepere werkelijkheid? Of is dit allemaal onzin? Opium voor het volk? Met deze en andere religieuze, esthetische en maatschappelijke vragen ging Ben Wuyts op stap met gelovigen van zeer verscheiden vorming en sociale positie. (Bron: covertekst)