Bijbelverhalen in beeld voor jonge kinderen : het verhaal van God en de mensen : het Oude Testament. - Berghmans, Hedwig; Evrard, Gaëtan; Grobet, Véronique; Reysen, Lut (Averbode Altiora, 2002)
112 grote gekleurde prenten met kopieerbladen voor de klas of parochie. De verhalen in deze bundel zijn een selectie uit de voor kinderen belangrijkste en meest bevattelijke verhalen van het Oude Testament.
Jona 8 prenten
Map met handleiding en 16 bijbelverhalen. Elk verhaal bevat naast prenten een overzichtsblad en een knipblad.