Adem halen, de wereld rond - De Roeck, Jan. (Brussel Broederlijk Delen, 2005)
Bezinningsteksten over internationale solidariteit. Meer dan 120 teksten verwoorden de energie en de spiritualiteit van mensen in hun engagement voor anderen. Naast bezinnende teksten vind je er bijbelteksten, getuigenissen, gebeden, gedichten, citaten en korte verhalen uit de hele wereld. (Bron: covertekst)
Hoort bij de vastencampagne 2006 van Broederlijk Delen: 'Het Zuiden wil groeien'.