'God is buiten de tijd' kindertheologisch leren kijken - Valstar, Johan; Willems, Marleen; Kuindersma, Henk; Borré, Christa; Büttner, Gerhard (Amersfoort Kwintessens, 2015)
Dit boek neemt leerkrachten en aankomende leerkrachten mee in de theorie en praktijk van het Theologiseren met kinderen. In het eerste deel wordt de theorie achter theologiseren met kinderen beknopt uitgelegd, de bijbehorende competenties benoemd en de nodige hulpmiddelen - de theologische gereedschapskist - beschreven. Deel II slaat en brug tussen theorie en praktijk. Dit deel bevat beschrijvingen en reflecties op praktijkervaringen van beginnende en ervaren leerkrachten.
Keywords: Contains audiovisual material; 268.21 -- Godsdienstige opvoeding van het kleine kind