Teken van tegenspraak. - Joannes Paulus II Papież 1920-2005; Herkes, Ed (Antwerpen Nieuwe stad, 1979)
"Jezus, teken van tegenspraak" is Karol Wojtyla's leitmotiv in deze 22 meditaties - als retraite gegeven voor Paulus VI. Ze onthullen het credo van Johannes Paulus II, zijn moed en zijn diepe spiritualiteit. Een verrassend document van openheid voor mens en wereld, gebaseerd op de bijbel, Vaticanum II en Wojtyla's pastorale ervaring in Polen. Fundamentele meditatiestof voor een eigentijds christen-zijn.
Keywords: 262.13 JOANNES PAULUS II -- Pausschap. Heilige Stoel. Vaticaan. Paus als soeverein--JOANNES PAULUS II