Onderbroken traditie heeft het christelijk verhaal nog toekomst? - Boeve, Lieven 1966- (Kapellen Pelckmans, 1999)
De auteur zoekt onder welke voorwaarden het christelijke verhaal nog toekomst heeft. Hij houdt een pleidooi om van 'de grote verhaal'-structuur af te stappen mp een open christelijk verhaal te ontwikkelen. (Bron: covertekt)
Keywords: Christianity and other religions; Postmodernism -- Religious aspects&delete& -- Christianity; Tradition (Theology); 230*705 -- Post-moderne theologie. Postmoderne theologie; 231.742.1 -- Openbaring en traditie