Eerste hulp bij geweld handboek voor leerkrachten en begeleiders bij het leren omgaan met geweld bij kinderen en jongeren. - De Loof, Jef; Decort, Vanessa; Pax Christi Vlaanderen. Werkgroep vredesopvoeding (Leuven Davidsfonds, 1999)
Het handboek brengt de oorzaken van agressie en geweld in kaart en geeft leerkrachten, jeugdbegeleiders en ouders concrete tips om de problemen in de opvoeding best aan te pakken. Met belangwekkende nieuwe ideeën voor iedereen die de spiraal van geweld wil doorbreken.
Omgaan met pesten
Pax Christi Vlaanderen
Keywords: 316.647:3 -- Agressie. Geweld --(sociale psychologie); 316.6 -- Gedragstheorie. Sociaal gedrag. Sociale psychologie --(gedrag en zelfconcept van het individu in de groep z.o. {159.923.33})