De Jezusruimte verkenning, beleving en ontmoeting. - Standaert, Benoît O.S.B. 1945- (Tielt Lannoo, 2000)
De Jezusruimte is het resultaat van een zoektocht die Benoît Standaert gedurende meer dan 25 jaar heeft ondernomen vanuit de 'wil om Jezus te kennen', zoals Paulus ooit schreef. Met dit boek wil de auteur de lezer binnenvoeren in een welbepaalde geestelijke ruimte die met de naam Jezus opengaat, om van daaruit andere geestelijke ruimtes te ontmoeten, zoals die van de islam of van de Boeddha. Verkennen, beleven en ontmoeten: dit is het ritme van zijn uiteenzetting, binnen en vanuit die ruimte. (Bron: covertekst)
Keywords: 225*2 -- Jezus Christus in het Nieuwe Testament: christologie