Bijbel Verhalen uit het Oude Testament - De Bruyn, Sassafras; Vanden Heede, Sylvia 1961- (Tielt UItgeverij Lannoo, 2017)
De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Al eeuwenlang zijn de verhalen een inspiratiebron voor schilders en schrijvers. Verhalen over de schepping en de zondvloed, over profeten als Mozes en Jona. Verhalen over hoop, angst, liefde en kracht. Op de magistrale prenten, aangevuld met boeiende weetjes, brengt Sassafras De Bruyn de verhalen uit het Oude Testament tot leven. Een uniek cadeauboek voor lezers die willen kennismaken met de Bijbel en lezers die de verhalen al kennen.