Mindfulness in de maalstroom van het leven - Maex, Edel. (Tielt Lannoo, 2016)
Mindfulness, zo luidt het nieuwe basiswoord voor wie beter wil omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven. Psychiater en zenleraar Edel Maex, de grondlegger van mindfulnesstraining in de Lage Landen, toon in dit basisboek hoe je rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf, ook wanneer het leven je deze rust niet gunt.