De grote levensvragen. - Lesage, Friedl'; Van der Vloet, Johan; Cornu, Ilse. (Tielt Lannoo, 2017)
Veertien ervaren zinvragers en zinvinders, die leven en werken in diverse lagen van de maatschappij, zoeken in dit boek op hun manier naar een betekenisvol antwoord op de levensvragen: "Heeft het leven zin?", "Is er iets dat ons overstijgt?", "Als we maar gezond zijn", "Waarom is er zoveel kwaad in de wereld?", "Is er leven na de dood?", "Waarom zijn we zo angstig?", "Geloven we nog wel in onze maatschappij?", "Hoe kunnen we gelukkig worden?".
volwassenen
Keywords: De grote levensvragen (radioprogramma); Levenskunst