Hoe (in)tolerant zijn levensbeschouwingen? - De Tavernier, Johan; Houdart, Bernadette G.; Apostel, Leo 1925-1995; Van Gerwen, Jef; Badawi, Zaki M.A.; Soetendorp, Awrahim; Anckaert, Luc; Burggraeve, Roger S.D.B. 1942-; KUL. Faculteit Godgeleerdheid. Centrum voor vredestheologie; Pax Christi Vlaanderen (Leuven Acco, 1992)
Hoe komt het dat godsdiensten en levensbeschouwingen vaak aanleiding geven tot onverdraagzaamheid.
In samenwerking met Pax Christi Vlaanderen en het Centrum voor Vredestheologie
Reekstitel "Cahiers ..." later aangepast
Keywords: 316.647.5 -- Intolerantie. Tolerantie. Verdraagzaamheid; 261.7 -- De Kerk en de burgerlijke macht: Kerk en Staat; godsdienstvrijheid; verdraagzaamheid; tolerantie:--theologische aspecten