Ik wil wel geloven, maar wat? - Verhelst, Marcel (Antwerpen Patmos, 1987)
Marcel Verhelst bouwt een geloofsverantwoording op, niet als een soort catechismus of handboek, maar vertrekkend vanuit de vragen die de moderne mens zicht stelt. (Bron: covertekst)
Keywords: 268 -- Catechese. Godsdienstonderwijs