Over opvoeden werken aan de toekomst. - Schepens, Jacques S.D.B.; Verhamme, Cis. (Tielt Lannoo, 1987)
Dit boek reikt enkele gedachten voor een bezinning op opvoeding vandaag. Het wil mensen aan het denken en spreken zetten rond de vraag : hoe opvoeding op een verantwoorde wijze bij de tijd brengen?
Gedachten over opvoeding in de geest van Don Bosco
Keywords: Bosco, Giovanni, -- Saint, -- 1815-1888.; Education -- Philosophy; 37.01 -- Grondslagen van de opvoeding