Een goed leven Gelukkig zijn in tijden van zinsverduistering. - Tanghe, Paul 1942- (Tielt Lannoo, 2011)
In een geseculariseerde wereld vol 'zinsverduistering' gaat filosoof en zakenman Paul Tanghe op zoek naar nieuwe ankerpunten voor een duurzaam geluk. Hij ziet geluk als een allesomvattend levensproject, als 'een goed leven'.