Jezus leeft!. 4. - Hallemans, Ina.; Sauviller, Luc; De Pooter, Ann; Kees, Chantal; Van Der Raad, Madeleine; Van de Vyver, Jonas (Brugge Die Keure, 2010)
Thema 1 : Allemaal gelijk en toch anders. - Thema 2 : Het grootse verhaal van Mozes. - Thema 3 : Je wordt er stil van. - Thema 4 : Verder leven bij God. - Thema 5 : En als je het dan niet eens bent? - Thema 6 : Wachten op het Licht. - Thema 7 : De Schepper rekent op jou en mij. - Thema 8 : Wat een rijke aarde. - Thema 9 : Een nieuwe kans geven en krijgen. - Thema 10 : Tijd om te delen. - Thema 11 : Pasen, het grote feest van het leven. - Thema 12 : Zonder adem geen leven. - Thema 13 : Het verhaal achter tekens, symbolen en rituelen. - Thema 14 : Doe ik het of doe ik het niet?
3 cd's : met gezongen en instrumentale versie van de liedjes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs