Jezus leeft!. 3. - Hallemans, Ina.; Sauviller, Luc; De Pooter, Ann (Brugge Die Keure, 2011)
Thema 1 : Iedereen is anders... en bijzonder. - Thema 2 : Jozef en zijn broers. - Thema 3 : Symbolen en tekens zeggen heel veel. - Thema 4 : Alle heiligen en alle zielen samen. - Thema 5 : Tranen van verdriet. - Thema 6 : Wachten op Jezus. - Thema 7: De natuur is een wonder en ... vraagt zorg. - Thema 8 : Onze rijke moeder Aarde. - Thema 9 : Kom, maken we het weer goed? - Thema 10 : Stap je mee op weg naar Pasen? - Thema 11 : Lijden, sterven en verrijzen. - Thema 12 : Even stil. - Thema 13 : Kies positief! - Thema 14 : Levensadem : wat een wonder.
2 cd's : met gezongen en instrumentale versie van de liedjes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs