In naam van alle kinderen - Devos, Jeanne; Van Thienen, Greet; Willems, Clem.; Hannes, Ingrid (Tielt Lannoo, 2006)
Autobiografie van een Vlaamse missiezuster, die zich als mensenrechtenactiviste in India zich onder meer inzet voor de rechten van dienstmeisjes.
Keywords: 339.96 -- Ontwikkelingshulp. Ontwikkelingssamenwerking. Ontwikkelingsproblematiek