Al de dagen van ons leven een boek voor gelovige gezinnen. - Neysters, Peter; Schmitt, Karl Heinz; Bulckens, Jef.; Dehaene, Trees 1948-2003; Pollefeyt, Didier 1965-; Vandenhoeck, Anne.; Waegeman, Christine; Geniets, Ulrik Edward; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2000)
Het boek wil een hulp zijn om het leven in het gezin evangelisch gestalte te geven via allerlei concrete gezinservaringen en gevatte theologische toelichtingen, verrassende verhalen en mooie gebeden, creatieve gezinsspelen en smakelijke recepten, weerspreuken en levenswijsheid, gedichten en liederen, en zoveel meer.
Dl. 3: Een jaar rond
Keywords: 249 -- Familiale spiritualiteit