Groot gebedenboek gebeden uit de geschiedenis van het christendom van de aanvang tot nu. - Thomas, Piet.; De Vijlder, Antoon (Tielt Lannoo, 1995)
Anthology of prayers
Keywords: 248.143 -- Gebed. Bidden; 82-97 -- Religieuze literatuur; 243 =393 -- Gebeden. Gebedenboeken--Nederlands