Jullie zijn sterk paus Johannes-Paulus spreekt tot jonge mensen. - Joannes Paulus II; Boon, Herman; Danneels, Godfried; Daze, Rik. (Antwerpen Unistad, 1985)
Dit boek wil de kans schenken de liefdevolle woorden van Johannes Paulus II persoonlijk en in groep te beluisteren, te overwegen, en binnen te laten in het leven. Maar ook om te bidden met teksten uit vieringen met de paus te Brussel, Echternach, Amersfoort, Gent, Ieper, Namen en ook te Hiroshima, Kisangani, enz.
Keywords: 253:37 -- Pastoraal voor jeugd en opvoeding