Supermantel - Geyskens, Emy; Timmermans, Emilie; Ziekenzorg CM (Averbode Averbode, 2013)
Superhelden bestaan niet alleen in strips, vertelt meester Tom. Ze bestaan ook echt! Marilou en Roan gaan er meteen naar op zoek. Maar waar vind je zo'n superheld? Bij de groenteboer? Bij de bakker? In het fitnesscentrum? Marilou en Roan weten niet aan wie ze de mantel van een superheld kunnen geven. Tot ze ontdekken dat je superhelden niet zo ver moet gaan zoeken ...