Mijn zus woont in het donker - Geyskens, Emy.; Janssen, Kolet; Janssen, Mark (Averbode Averbode, 2014)
Emma kan niets zien en dat is weleens lastig. Ze kan de meeste dingen zelf, maar soms struikelt ze over dingen die niet op hun plaats staan. En wat gebeurt er als thuis opeens het licht uitvalt?
De reeks 'Leesknuffel' is bedoeld voor de tweede en de derde kleuterklas.
Kan gebruikt worden bij "Sterretjes aan de hemel. Derde kleuterklas"
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material