Ridder Ferre is niet bang! - Claire, Céline; Colin, Renaud; Vernelen, Aag (Averbode Altiora, 2014)
Vandaag gaat Ferre voor het eerst naar school. De weg naar school is lang : dwars door het bos heen, over de berg en over het Zwarte Meer. Het is een moeilijke weg vol valstrikken. Maar toch maakt dat alles Ferre niet bang. Waar hij wel zenuwachtig voor is, is de grote speelplaats vol kinderen en vol lawaai. Hoe zal hij die angst zonder harnas kunnen overwinnen?
De reeks 'Leesknuffel' is bedoeld voor de tweede en de derde kleuterklas.
Kan gebruikt worden bij "Sterretjes aan de hemel. Derde kleuterklas"
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material