Stilte! - Bright, Paul; Parker-Rees, Guy. (Averbode Altiora, 2010)
Stilte! brult papa leeuw. En opeens wordt alles stil in de jungle. Er is geen gegrom of gebrom, geen gekwetter of gekwaak, geen getrippel of getrappel, geen ietsie pietsie lawaai. Nu moet papa leeuw ervoor zorgen dat het zo blijft terwijl baby Leo slaapt. Maar, lieve help, wat is dat vreselijke geluid ...?
Kan gebruikt worden bij "Sterretjes aan de hemel. Derde kleuterklas"
KO
Quiet!. - London : Magi Publications, 2003