Als je lijf je lief is. - Van Wambeke, Toon; Ricour, Herman; Kino, Robert; Bosmans, Phil.; Eigentijdse jeugd; De Graankorrel, Groot-Bijgaarden (Tielt Lannoo, 1997)
In dit boek staan ervaringen en vragen over jezelf centraal : hoe vind je een eigen identiteit? Hoe sta je tegenover het schoonheidsideaal en de machotrend? Hoe ontdek je seksualiteit? Hoe ga je om gevoelens en het toekomstbeeld? Wat denk je over diëten en magerzucht?
Met talrijke getuigenissen van jongeren zelf, aangevuld met kritische voetnoten en tips van jongeren en volwassenen over nieuwe lichaamsbelevingen, homoseksualiteit en seksuele beleving.
In Als je lijf je lief is staan ervaringen en vragen over jezelf centraal : Hoe vind je een eigen identiteit? Hoe sta je tegenover het schoonheidsideaal en de machotrend? Hoe ontdek je seksualiteit? Hoe ga je om met gevoelens en het toekomstbeeld? Wat denk je over diëten en magerzucht?