Compassie. - Armstrong, Karen 1944-; Witteveen, Albert (Amsterdam De Bezige Bij, 2011)
Werkboek met een persoonlijk toepasbaar twaalf-stappenplan voor lezers die zich willen inzetten voor een betere wereld en het welzijn van minder bedeelde medemensen, gebaseerd op het idee van compassie.
Keywords: 17.026.3 -- Medegevoel. Sympathie. Medelijden. Gedeelde vreugde