Averbodes kinderbijbel 101 favoriete bijbelverhalen. - Wright, Sally Ann; Manea, Carla; Noël, Filip (Averbode Altiora, 2011)
Deze kinderbijbel vertelt 101 bekende bijbelverhalen aan kinderen. De verhalen volgen de Bijbelse tekst zo nauw mogelijk. De dynamische aanpak helpt kinderen om verantwoord kennis te maken met de Bijbel.