Hoogtepunt en bron : inleiding tot de liturgie - Lamberts, Jozef; Goris, Guido (Averbode Altiora, 1991)
Volgende thema's worden behandeld: de eredienst als algemeen menselijk verschijnsel (symbolen, riten), het eigene van de christelijke liturgie, de liturgiewetenschap, de geschiedenis van de liturgie, de zondagsviering, het liturgisch jaar en de liturgie van de verschillende sacramenten. (Bron: covertekst)
Keywords: 264 <036> -- Liturgie--Gidsen. Inleidingen