De structuren van het onrecht. - Câmara, Hélder; Herkes, Ed (Brugge Orion, 1973)
Dit boek bevat een aantal markante toespraken van de aartsbisschop tijdens reizen in Engeland, Nederland, Duitsland, Italië. Als een spoor door deze teksten loopt een waarschuwing tegen de listen van de onrechtvaardigheid, die zelf in de ontwikkelingshulp te onderkennen vallen.
Keywords: 241.1*31 -- Politieke theologie. Bevrijdingstheologie. Ethiek van de revolutie