Het spannende verhaal van God. - Stannard, Russell; Davies, Taffy; De Vleeschouwer, Katrijn; Debroey, Lutgart (Averbode Altiora, 1999)
Dit boek vertelt op een grappige manier het spannende verhaal hoe christenen hun God leerden kennen. De weg die zij gevolgd hebben, is voor een groot stuk dezelfde weg die ook joden en moslims gevolgd hebben. Mensen van verschillende godsdiensten hebben allemaal hun eigen idee over God en over zijn rol in het leven van mensen. Misschien kunnen deze godsdiensten hun ideeën delen en op die manier God nog beter leren kennen.