Wat is dat in godsnaam? religieuze begrippen verklaard. - Desodt, Stef; Kestens, Ann (Antwerpen Halewijn, 2004)
Dit woordenboek is niet zomaar een woordenboek. Het is een religieus woordenboek. Meer dan 1200 woorden, namen en begrippen uit de bijbel, de christelijke leer, de kerk en de liturgie worden uitgelegd op een eenvoudige manier, voor jongeren van 9 tot 14 jaar.