Eeuwigh gaat voor Oogenblick - Bodar, Antoine, 1944-; Witteman, Paul 1946- (Baarn Adveniat Antwerpen Halewijn, 2017)
Gesprekken tussen de rooms-katholieke geestelijke en bekende schrijvers, politici en kerkleiders uit Nederland en België.