Volken, vorsten en profeten de mensen van de Bijbel - hun leven, hun geloof. - Reader's Digest (Brussel Reader's Digest, 1979)
Het boek laat u zien hoe de mensen van de bijbel leefden en dachten, wat ze aten, welke kleding ze droegen, hoe hun huizen waren gebouwd, welk gereedschap ze gebruikten, welke technieken ze beheersten, hoe ze hun kinderen opvoedden, welke huwelijksgebruiken ze in acht namen, waarin ze geloofden, enz.
Keywords: 22 <084> -- Prentbijbels. Geïllustreerde bijbels