God op de buis : over religieuze uitzendingen in de openbare omroep - Henau, Ernest; Peetermans, Daniël (Leuven Davidsfonds, 1993)
Godsdienstige programma's verdwijnen geruisloos van het uitzendschema. Wat overblijft, wordt vaak op onmogelijke uren geprogrammeerd. In de commerciële en regionale televisie is de aanwezigheid van godsdienst afhankelijkk van het toeval. Vlaanderen is dan ook een van de meest a-religieuze medialandschappen van ons continent. Dit Forumboek is een krachtig pleidooi voor een meer pluralistische openbare omroep, waarin godsdienst niet alleen ter sprake komt als achterlijk en ouderwets maar als een levende werkelijkheid. (Bron: covertekst)
Keywords: 251*23 -- Verkondiging en moderne media: radio; TV; pers