Blijf mij nabij godsdienstige en morele bijstand aan zieken en stervenden. - De Vlieger, J.; Verbond der Verzorgingsinstellingen (Brussel LICAP, 1991)
Brochure over ziekenhuispastoraal. Nieuwe, herziene en aangepaste uitgave.