Media cultuur identiteit actueel onderzoek naar media en maatschappij. - Dhoest, Alexander; Malfliet, Steven; Sinardet, Dave.; Van den Bulck, Hilde (Gent Academia Press, 2008)
Hoe stellen media de werkelijkheid voor en hoe gaan gebruikers daarmee om? Hoe worden media beïnvloed door de omliggende cultuur en hoe beïnvloeden ze op hun beurt die cultuur? Wat is de rol van de media in de vorming van identiteiten?
Keywords: Mass media -- Social aspects -- Belgium; Mass media -- Belgium; 316.77 -- Communicatiesociologie