Vingerafdruk van verdriet woorden van bemoediging. - Keirse, Manu (Tielt Lannoo, 2004)
Dit boek is een kostbaar geschenk voor een ander of voor jezelf. Het is een boekje dat men zou moeten geven aan iedereen die een kind, een broer of zus, partner, ouder, vriend of droom verliest. Het is niet alleen geschreven voor hen die het moeilijk hebben maar ook voor familieleden, vrienden en collega's van wie ze steun verwachten op hun moeilijke reis naar hernieuwd leven. Het is geen boek over dood, het is een boek over leven, over het emotionele leven van iemand die geconfronteerd wordt met het verlies van een dierbaar iemand. Het is niet bedoeld om in één keer uit te lezen of om eenmaal te lezen en weg te leggen maar om telkens weer ter hand te nemen.