Kind en leven de theologie van de kinderen : een kleine theologie voor ouders. - Klink, Johanna Louise; de Goede, Julius (Bilthoven Ambo, 1971)
In dit boek worden onder meer de volgende onderwerpen besproken : de oorsprong van de wereld en de mens, geboorte en dood, mens-zijn, geloofsopvoeding, het bijbelse paradijsverhaal, goed en kwaad.
Keywords: 268.21 -- Godsdienstige opvoeding van het kleine kind