Manna. 6. - De Bruycker, Leo; Lepoutre, Dirk; Ruysschaert, Luc; Sagaert, Séverine; Vansteenkiste, Marie-Christine; Vroman, Greet; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2003)
Thema's in de handleiding : 1. Over geluk gesproken - 2. Paulus achterna - 3. Vallen in Gods hand - 4. Samen op weg naar zin - 5. God wordt mens - 6 . Yes! Met hart en ziel! - 7. Het Boek der Boeken - 8. Het kerkelijk jaar - 9. Zoek Hem bij de doden niet - 10. Maria, een moeder voor jou en mij - 11. Ga ervoor!
Handleiding 6 635 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs