Manna. 5. - De Bruycker, Leo; Lepoutre, Dirk; Peters, Cil; Ruysschaert, Luc; Vansteenkiste, Marie-Christine; Vroman, Greet; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2003)
Thema's in de handleiding : 1. Een tien voor geluk - 2. Struikelblokken op de levensweg - 3. Grote dromen, kleine stappen - 4. Groeien in liefde en tederheid - 5. Vastentijd: woestijn of oase? - 6. En God zag...http://www.van alfa tot omega - 7. Kruis en Pasen - 8. Vuur moet branden - 9. Elia, profeet van God.
CD 5
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs