Manna. 4. - De Ram, Peter; Feys, Martial; Gernay, Paul; Lepoutre, Dirk; Malfait, Hilde; Neyrinck, Valérie; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2003)
Thema's in de handleiding : 1. Iedereen is lekker anders - 2. Het Mozesverhaal - 3. Allerheiligen - Allerzielen - 4. Ga jij links, dan ga ik rechts - 5. Advent - Kerstmis - 6. En God zag dat het goed was- 7. Moeder aarde - 8. Broederlijk Delen - Vasten - 9. Vergeefons onze schuld - 10. De Goede Week - 11. De paastijd - 12. Zijn adem uitgezaaid - 13. Symbolen in het leven.
CD 4
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs